Klapp Cosmetics

Luksuzni programi kozmetike KLAPP delujejo izjemno sproščujoče in zaradi bogatih hranilnih sestavin ter čistega 24 karatnega zlata tudi vidno upočasnijo staranje kože. Moč zlata krepi kožo in organizem ter polepša vaš vsakdanjik. Občutno izboljša notranje počutje in vzpostavi ravnovesje v telesu. Organizmu dodajo energijo in moč ter ga ščitijo pred škodljivimi vplivi okolja. Za kožo predstavlja temeljni antioksidant, jo varuje pred staranjem in pred učinki prostih radikalov. Izloča odvečne snovi in poviša delež kisika v koži.

Caviar power by Klapp

Caviar power by Klapp je inovativna Anti-Ageing linija z najmodernejše tehnološko proizvodnjo. Prestižni Caviar kompleks in naravni Bio-peptidi aktivirajo celično presnovo in poskrbijo za čvrstost povrhnjice. Nova Beauty in Wellness formula za kožo, ki ji želimo najboljše.

CHI YANG

CHI YANG EXCLUSIVE deluje proti slabim notranjim in zunanjim vplivom, stimulira organizem in dušo s pozitivno energijo, odpravlja blokade, vitalizira in aktivira pretok življenjske energije in nudi optimalno telesno počutje, tako da ponovno pridobljena svžina zasije v vsej svoji lepoti.

C PURE

C pure by KLAPP je kompaktni vitamin C. Edinstvena formula v povezavi z optimalno izbranimi učinkovinami omogoča odlično zaščito pred prostimi radikali, istočasno pa učvrščuje vezivno tkivo in izboljšuje vlažnost kože.