PROGRAMI ZA NEGO OBRAZA

Kratka AA nega obraza

Za učvrščevanje kože in zmanjšanje gub.
Izjemne učinkovine, ki pomagajo kratkemu, 30 minutnemu AA programu do velike učinkovitosti. Kombinirana formula CPX kompleksa vsebuje bogate, pomlajevalno zaščitne morske učinkovine, ki dajo takojšen rezultat. Imortela, hyaluronska kislina in izvleček divjega kostanja, zgladijo kožo in napolnijo gube od znotraj.
Zelo priporočljiva nega zgubane kože in slabega tonusa. Lahko jo izvajamo 2-3 krat tedensko.

Osvežitev lepote

Krajši program z veliko učinkovitostjo. Lahko ga ponudite mlajšim, kakor tudi starejšim strankam. Program se lahko izvaja več krat tedensko.

Popolno vlaženje

Intenzivno vlaženje kože z novimi proizvodi. Serum THP 066 je najnovejša tehnološka pridobitev za vlaženje in zaščito kože. Vlaženje je primerno za vse vrste kože in vse starostne skupine. Zaradi izsušitve kože je program zelo priporočljiv v zimskem času.

Intenzivno hranjenje

Koža poleg vlage potrebuje tudi hranilno nego. Hranilna maska z oljnim izvlečkom alge Spiruline, izvlečkom sladkega korena, obogatena z olji in vitamini ter posebno sprostit veno masažo pomaga k lepšemu in mlajšemu izgledu.

Nega nečiste kože

Nečista in mastna koža se sicer malo kasneje naguba, ni pa sveža in lepa na pogled. S pomočjo morskih kislin in čistilne maske z zeleno glino postane koža, čista in osvežena in popolna.

Akne program

Mladostne akne so velik problem predvsem v puberteti. Akne program zagotavlja bistveno izboljšanje v najkrajšem času. Z redno nego doma, ki vključuje čiščenje, uporabo krem, predvsem nočne kreme se stanje kože bistveno izboljša, pomiri in pozdravi.

Nega za občutljivo kožo

Pomirjanje in ugodje za občutljivo kožo. Encimski peeling nežno pripravi kožo na sprejem učinkovin. Izvleček alge Spirulina, obnavlja in regenerira kožo, učinkovine iz morskih alg pa jo hranijo, ščitijo in pomirjajo, ter izjemna maska, ki zmanjša občutljivost in rdečico.

SOS Cocoon nega

Intenzivna vlažilno-hranilna nega s toplotno masko. Primerna za kožo po 40 letu. Rezultati SOS nege so izjemni, saj poleg termo maske uporabimo tudi hranilno-vlažilno masko. Manjše gubice izginejo, globina večjih gub se zmanjša, napetost kože se izboljša.

Energijska nega s kisikom in vitamini

Ampule nove generacije vsebujejo predvsem morske učinkovine, hyaluronsko kislino viso ke in nizke molekularne teže za vlaženje ter rastlino čeladnico, ki poenoti ten in osveži kožo. S to nego boste zadovoljili vsako stranko. Odlične rezultate boste zaznali pri manj negovanih in debelih kožah.

Mladostna popolnost

Vrhunske sestavine kot so npr. argireline, ki gladi gube ter izvlečki morskih alg, CPX kom pleks, hialuronska kislina in imortela odlikujejo to nego saj izboljšajo elastičnost in čvrs tost kože. Sprostitvena masaža s kombinacijo dveh proizvodov resnično pomaga do mladostne popolnosti.

Firm & Lift program

Nov program za kožo v času menopavze in po njej. Patentirana morska učinkovina Collagenage, lift sistem, oljni izvleček spiruline in »kombuške«, hyaluronska kislina obnovijo vsebino kože. Zmanjšajo neprijetnosti, ki jih prinaša menopavza . Zaradi lifting učinka se konture obraza dvignejo.

Obnova celic

Posebne učinkovine v ampulah z visoko koncentracijo morskih AHA delujejo kerato litično, podpirajo sintezo cola gena, pomladijo izgled kože in zmanjšajo široke pore. Z uporabo novih patentiranih učinkovin se celice hitreje obnavljajo.

Posvetlitveni program

Odličen posvetlitveni in regeneracijski program. Učinkovina Pylawhite zmanjša nastajanje melanina za 25 %. Vitamin C deluje posvetlitveno in podpira nastajanje colagena. Aktivne sestavine imajo tudi intenzivno anti- ageing delovanje.

Intenzivni program učvrščevanja

Imortela ali morska trajnica, spirulina in mikropeptidi imajo učinkovito anti ageing delovanje. Sprostitvena in lifting masaža z izbranimi proizvodi zmanjša še tako trdovratne znake staran- ja in izgubo tonusa.

Specialni lifting za oči

Lep in iskriv pogled očara vsakega. Slabo negovan predel okrog oči povdari gubice, viseče veke in zabuhlost. Specijalni lifting za oči povrne gladke linije in negovan izgled okoli oči.

Ocean secret

Prestižni program za naj zahtevnejše stranke po 40 letu. Visoke koncentracije redkih, dragocenih in patentiranih morskih učinkov vidno pomladijo obraz . Takoj vidni rezultati delovanja 3 patentiranih učinkovin Collagenage 72, Cell Guard HSP, Pylawhite. v kombinaciji s 3 vrstami hialuronske kisline, ki popolnoma spremenijo podobo zrele kože. Kozmetični lifting brez skalpela.

Hidra mineralna nega

Naravna nega z bogastvom morskih mineralov, ki je trenutno najbolj iskani tretman sodobne ženske. Zaradi inovativne dvo plastne osmozne maske, ki je obogatena z morskimi minerali in Hydra pro ampulo je po negi koža napeta, navlažena in naravnega sijaja.

Moška intenzivna kisikova nega

Posebna nega obraza za moške vključuje s kratko masažo hrbta za razvajanje in prije tno nego obraza z energijsko masko. Odlična sprostitev za moško dušo.

Moška nega s prečiščevalnim učinkom

Nega samo “zanj”. Blage morske kisline v lotionu, razstrupljevalni piling in maska uravnavajo funkcijo izločanja sebuma. Za zaključek pa relaks sprostitvena masaža, ki bo pravi balzam za moško dušo.