PROGRAMI ZA NEGO TELESA

SPROSTITEV HRBTA

Intenzivna sprostitev s poudarkom na masaži zgornjega dela hrbta s toplo oblogo iz alg ali morskega blata. Primerno za vsakega, predvsem za osebe, ki imajo bolečine v vratnem delu hrbtenice in so pod stresom.

DETOX PROGRAM

Sodobno življenje nas obremeni s strupi, ki se slabo izločajo iz telesa. Detoks program z izjemnimi učinkovinami morskih alg v enournem tretmanu prečisti telo, da ponovno z lahkoto opravlja vse svoje funkcije.

OBLOGA MORSKI MAGNEZIJ

Magnezij je nenadomestljiv element za dobro in zdravo življenje, Thalion je ponudil svetovno uspešnico 100% Mg. olje s popolno absorbcijo skozi kožo. Proizvod je patentiran in velika uspešnica slovenskih zdravilišč.

OBLOGA MORSKI KALCIJ

Kalcij za sprostitev in lepoto, pravi welness užitek. Odlični rezultati predvsem pri ženskah v menopavzi. Program toplo priporočamo pri osteoporozi.

HUJŠANJE Z MORJEM (OBLOGE Z ALGAMI ALI Z MORSKIM BLATOM)

Priljubljena obloga iz alg je tretman št.1 po vsem svetu. Thalion nam nudi Bretanske alge, ki jih sami nabirajo in predelujejo zato je učinkovitost maksimalna. Obogatijo nas z minerali, vitamini in pospešijo regeneracijo.

SHUJŠEVALNI PROGRAM TROJNO DELOVANJE

Danes je čas denar! Strankam lahko ponudimo tri učinke v enem programu. Hujšanje, prečiščevanje in učvrščevanje. Prihrani se čas in denar.

EXPRESS SLIMMING PEARLS

Program, ki je prejel 1 nagrado v Spa centrih po svetu je primeren za vse, ki želijo doseči hiter in viden rezultat. Kratka nega med opoldanskim odmorom za zmanjšanje oblog in čvrstost kože. Takojšen rezultat. Preprost pro-gram, ki se lahko izvaja večkrat na teden.

ANTICELLULITNI PROGRAM

Poseben in zelo učinkovit anti celulitni tretman, ki že po nekaj postopkih daje lepe rezultate. Poudarek je na posebni masaži in novih proizvodih.

UČVRŠČEVANJE PRSI

Občutljivo področje za ves ženski svet. S specialnimi profesionalnimi serumi in učvrščevalno oblogo, lahko dosežemo lepši izgled in čvrstost prsi.

CRY LOTION PROGRAM Z LAMINARIO

Priljubljena hladna obloga predvsem v vročem poletju. Učinek laminarie deluje na zmanjšanje maščobnih celic in na učvrščevanje.

ICY GEL PROGRAM

Hladna obloga za boleče in utrujene noge, zmanjšuje edeme. Idealno pri kombinaciji ob zaključku anticelulitnih programov.

RAZVAJANJE IN NEGA NOG

Nega, ki se vedno bolj uveljavlja v kozmetičnih salonih nudi nenadomestljiv užitek razvajanja in udobje utrujenim nogam. Program vsebuje peel off masko in blagodejno masažo.

ANTI – AGEING

Na telesu se poznajo leta. Izjemno prijeten in sproščujoč program. Obloga s pomlajevalnim serumom in krajša masaža s posebnim voskom pomladi kožo.

IZJEMNO UČVRŠČEVANJE

Ohlapna in viseča koža je razlog za slabo počutje. Vzrok je lahko hitro hujšanje ali starost. Z oblogo, ki vsebuje spirulino, silicij, preslico in alge kožo uspešno učvrstimo.

STOMACH SCULPTOR

Poseben progam za zmanjšanje obsega pasu in trebuha. Priporočljiv je tudi po nosečnosti in v menopavzi saj občutno izboljša stanje kože ter zmanjšuje nabiranje maščobe okoli pasu in trebuha.