BIO NATUR

BIO-NATUR je linija izdelkov, ki izhaja iz želje SIE-DEPIL proizvajalca, da ustvari paleto naravnih in nežnih izdelkov, pri čemer upošteva tudi najmlajšo kožo. Zahvaljujoč popolni kombinaciji vodi topnega voska z grelcem voska, ki je posebej zasnovan za BIO-NATUR voske bo odstranjevanje dlak enostavno in učinkovito.
Hipoalergeni in mehki profesionalni vodotopni sladkorni vosek. Zaradi naravnim visoko kakovostnih sestavin bo koža po depilaciji mehka in navlažena. Primeren je za vse kože, tudi za mlajše. Ne lepi se na kožo temveč samo na dlačice, zato je odstranjevanje manj boleče. Nanos in odstranjevanje je enostavnejše, koža pa manj pordela. Zaradi nižjega tališča voska je občutek toplote na koži zanemarljiv.

Depilacijski vosek s 100 % naravnimi sestavinami SIE – 1979

Količina: 100ml
Hipoalergeni in mehki vodotopni profesionalni vosek. Zaradi kvalitetnih naravnih sestavin je koža po depilaciji mehka in navlažena. Primeren je za vse kože, tudi mlajše. Ne lepi se na kožo, ampak samo na dlake, zato je odstranjevanje manj boleče.

BIO NATUR – grelec za roll on vosek SIE – 1986

Količina: 100ml
Poseben grelec namenjen za BIO NATUR roll on vosek. Grelec omogoča segrevanje in ohranjanje BIO NATUR voska v tekočem stanju na nižji temperaturi.

Grelec je primeren samo za BIO NATUR voske. Ni primeren za ostale Roll on voske.
Po depilacijska hranilna krema z izvlečki ognjiča & borovnic SIE – 0141

Količina: 500ml
Kremo nanesemo po kateri koli depilaciji, da odstranimo vse ostanke voska, hkrati pa kožo vlažimo in negujemo. Izvlečki ognjiča in borovnice imajo močno pomirjujoče delovanje.

Ostali proizvodi

KONTAKT:
+386 41 496 530,
+386 41 695 580

OD PONEDELJKA DO PETKA 9:00 - 16:00

EMAIL:
darinka.glavan@masiki.si, silva.glavan@masiki.si

VSAK DAN (24/7)