BRASILEIRA

“brazilski” vosek temelji na čebeljem vosku in drevesnih smolah ter olju iz dragocenega sadja Marakuje. Vosek je naraven in zato primeren tudi za najbolj občutljive in iritacijam podvržene kože. Tekstura je izjemno mehka in še posebej primerna za odstranjevanje dlak na občutljivih delih ter tudi za depilacijo moških.
Čebelji vosek je primeren tako za manjše kot za večje površine. Zelo enostavno ga je nanašati; zagotavlja popolno oprijemljivost dlak. Vosek vsebuje rastlinske smole in ni agresiven za kožo. Idealen je za vsak tip kože, tudi za najbolj občutljive saj je zaradi svoje elastičnosti depilacijski postopek neboleč. Kvalitetne sestavine naredijo kožo gladko, mehko in navlaženo. Ta vosek je zelo praktičen, saj ne zahteva uporabe trakov.

Depilacijski vosek za občutljive dele SIE – 0010

Količina: 800gr (v diskih)
Čebelji vosek je primeren tako za manjše kot za večje površine. Nanos je zelo enostaven. Idealen je za vsak tip kože, tudi za najbolj občutljive saj zaradi svoje elastičnosti omogoča nebolečo depilacijo . Kvalitetne sestavine naredijo kožo gladko, mehko in navlaženo. Depilacija je enostavna saj ne zahteva uporabe trakov.

Depilacijski vosek za občutljive dele SIE – 0010

Količina: 400ml
Čebelji vosek je primeren tako za manjše kot za večje površine. Nanos je zelo enostaven. Idealen je za vsak tip kože, tudi za najbolj občutljive saj zaradi svoje elastičnosti omogoča nebolečo depilacijo . Zaradi izjemnih sestavin je kožo gladka, mehka in navlažena. Ta vosek je zelo priporočljiv, saj ne zahteva uporabe trakov.

Po depilacijsko olje z Marakujo SIE – 0004

Količina: 500ml
Olje z Marakujo za po depilaciji s protivnetnimi in regeneracijskimi lastnostmi ter za odstranjevanje ostankov voska. Prisotnost mandljevega olja ohranja kožo mlado in jo pušča mehko in svilnato.

Ostali proizvodi

KONTAKT:
+386 41 496 530,
+386 41 695 580

OD PONEDELJKA DO PETKA 9:00 - 16:00

EMAIL:
darinka.glavan@masiki.si, silva.glavan@masiki.si

VSAK DAN (24/7)