DA BACIARE

DA BACIARE je blagovna znamka, ustvarjena z namenom ponuditi dodano vrednost celotni liniji izdelkov Made in Italy. Vsi izdelki so visoke kakovosti in podvrženi strogemu nadzoru. Zaradi vrhunske kvalitete sestavnih delov in materialov ta linija izdelkov zagotavlja možnost izvedbe najboljše profesionalne depilacije ob upoštevanju vseh vrst kož.

Depilacijski vosek Aloja vera SIE – 3247

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek iz čiste, izbrane in esterificirane gumijaste kolofonije. Deluje elastično in je enostaven za nanašanje. Nežna in mehka tekstura zmanjša pojav rdečice. Posebej primeren za zelo občutljivo kožo.

Modri depilacijski vosek SIE – 2507

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek, primeren za normalno in občutljivo kožo. Aplikacija voska je mehka in gladka, odstranjevanje pa zaradi prisotnosti posebnih učinkovin neboleče.

Čokoladni depilacijski vosek SIE – 3905

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek s titanovim dioksidom aromatiziran s čokolado. Ima mehak in kremast videz. Omogoča prijetno in enostavno odstranjevanje dlak. Odlično se nanese in z lahkoto odstrani. Zmanjšuje pordelost.

Depilacijski vosek s kokosom SIE – 3906

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek, ki v tekoči obliki omogoča zelo enostaven nanos. Zaradi prisotnosti titanovega dioksida je ta vosek primeren tudi za občutljive, suhe in izsušene kože. Kokos ima pomirjujoče, negovalne in vlažilne lastnosti.

Depilacijski vosek z Geranijo SIE – 1990

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek z izvlečki geranije, ki je znana po svojih adstrigentnih in protivnetnih lastnostih. Idealno za zmanjšanje in preprečevanje rasti dlak.

Depilacijski vosek s čebeljim voskom SIE – 1972

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek, primeren za normalno kožo. Medeno rumena barva je naravna barva predhodno obdelanih in rafiniranih smol. Prisotnost čebeljega voska zagotavlja zelo nežno delovanje na koži.

Depilacijski vosek Mikromica SIE – 3249

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek, narejen iz Micromice, mešanice sljude in titanovega dioksida. Deluje pomirjujoče in omogoča neboleče in nežno odstranjevanje dlak tudi na občutljivih kožah. Odstrani tudi trdnejše dlake in je nežen na koži.

Depilacijski vosek z Oljčnim oljem SIE – 1989

Količina: 100ml
Profesionalni vosek, ki vsebuje italijansko organsko oljčno olje. Zahvaljujoč najvišji kakovosti sestavin ta vosek pomirja in mehča kožo in zmanjšuje rdečino. Dodajanje naravnega oljčnega olja daje izdelku večjo elastičnost. Ta proizvod je priporočljiv za suho kožo in najkrajše, najtrdnejše dlake.

Depilacijski vosek – Titanov dioksid SIE – 2508

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek v tekoči obliki omogoča zelo enostaven nanos. Prisotnost titanovega dioksida naredi ta vosek primeren tudi za občutljive, suhe in dehidrirane kože ali področja.

Črn depilacijski vosek SIE – 1997

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek, ki ima vlažilne in mehčalne lastnosti. Omogoča nežno odstranjevanje tudi na občutljivih kožah ali predelih. Po depilaciji je koža negovana, mehka in žametna, hkrati pa zagotavlja dolgotrajen rezultat. Odstrani tudi najtrše dlake in je izjemno nežen na koži. Ta vosek je primeren tudi za moško kožo.

Depilacijski vosek s smukcem SIE – 2513

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek z žametnim in vpojnim delovanjem za zelo nežno odstranjevanje. Prisotnost titanovega dioksida je primerna tudi za zelo občutljive kože, prisotnost smukca zmanjša občutljivost na mokri podlagi in omogoča boljši nanos na področje depilacije.

Depilacijski vosek s klorofilom SIE – 2506

Količina: 100ml
Professionalni depilacijski vosek, primeren za normalno kožo. Prisotnost klorofila daje temu vosku posebno mehkobo in prijeten občutek, zaradi česar je depilacija neboleča.

Depilacijski vosek z arganovim oljem SIE – 3912

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek z arganovim oljem. Zaradi antioksidativnih in pomirjujočih lastnosti kožo ščiti, hrani in mehča. Arganovo olje zmanjšuje iritiranje kože, zato je depilacija še posebej nežna. Ta vosek preprečuje morebitna draženja in pordelost.

Depilacijski vosek s cinkovim oksidom SIE – 3243

Količina: 100ml
Profesionalni depilacijski vosek iz naravnih smol. Brez alergenih in težkih kovin. Cinkov oksid ima pomirjujoče, antibakterijsko in regeneracijsko delovanje. Vosek omogoča mehko in nežno depilacijo zato je še posebej primeren za občutljive, nežne kože, ki so podvržene rdečici.

Extra elastičen depilacijski vosek v granulah za občutljive dele telesa SIE – 4516

Količina: 800gr (granule)
Izredno elastičen depilacijski vosek, ki omogoča nežno depilacijo na najobčutljivejših mestih. Vosek ima podaljšan čas elastičnosti ter se ga nanaša pri nižji temperaturi kot ostale.

Osvežilni – pomirjujoči gel po depilaciji ( Kamilica, kafra, mentol)
SIE – 0146, količina: 500ml
SIE – 0147, količina: 250ml

Po depilaciji gel osveži in navlaži kožo. Izvleček kamilice deluje na kožo pomirjevalno, medtem ko izvlečki kafre in mentola dajo koži prijetno hladno svežino.

Ostali proizvodi

KONTAKT:
+386 41 496 530,
+386 41 695 580

OD PONEDELJKA DO PETKA 9:00 - 16:00

EMAIL:
darinka.glavan@masiki.si, silva.glavan@masiki.si

VSAK DAN (24/7)